tiistai 20. joulukuuta 2016

Uusia tuulia sisäisessä viestinnässä

Henkilöstökyselyssä toivottiin parannusta sisäiseen viestintään. Ajankohtaisen tiedon jakamiseksi ja vuorovaikutuksen lisäämiseksi toteutetaan kolme uudistusta. Niistä ensimmäinen on tämä blogi, jonka kautta viestitämme jatkossa ajankohtaisia kuntayhtymään ja ammatilliseen koulutukseen laajemminkin liittyviä, meitä kaikkia koskevia, asioita.

Toinen uudistus on tammikuussa aloitettavat johtoryhmän aamukahvitilaisuudet. Niitä tullaan järjestämään vuorokuukausittain Hyoninkadulla ja Taitajankadulla. Tarjolla on aamukahvin lisäksi mahdollisuus tulla keskustelemaan rehtorin, talousjohtajan, henkilöstöpäällikön ja kuntayhtymän johtajan kanssa oikeastaan mistä tahansa mielessä olevasta asiasta. Tilaisuudet ovat vapaaehtoisia ja avoimia koko henkilökunnalle. Niissä ei pidetä esitelmiä tai näytetä PowerPointeja, vaan ne perustuvat vapaaseen keskusteluun.

Kolmas uudistus sisältää myös PowerPointeja. Aloitamme säännölliset henkilöstölle suunnatut Studia Generalia -tyyppiset "Studia Amis" puheenvuorot, joissa käydään läpi ajankohtaisia teemoja aihealue kerrallaan. Myös näihin Taitajankatu 6:n auditoriossa pidettäviin tilaisuuksiin osallistuminen on vapaaehtoista.  Studia Amis -tilaisuudet järjestetään aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 15-16. Ensimmäinen on heti helmikuussa ja silloin aiheena on tietoturvallisuus. Tilaisuuksiin on mahdollisuus osallistua  myös netin kautta ja puhenvuorot voi katsella tai kuunnella myös tallenteina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti