torstai 31. elokuuta 2017

Timo Lehti kuntayhtymän hallituksen puheenjohtajaksiSalon seudun koulutuskuntayhtymän valtuusto kaudelle 2017 – 2021 kokoontui ensimmäistä kertaa torstaina 31.8. Kokouksessaan se valitsi puheenjohtajakseen Mikko Breilinin ja varapuheenjohtajikseen Tauno Kanervan sekä Ralf Hellsbergin.

Kuntayhtymän hallitukseen valittiin Timo Lehti, Asko Määttänen, Inkeri Kulmanen, Sanna Leivonen, Simo Paassilta, Jaana Koli, Arttu Karhulahti, Siv Ilola sekä Toni Etelä, joista puheenjohtajaksi nimettiin Timo Lehti ja varapuheenjohtajaksi Jaana Koli.

Lisäksi valtuusto valitsi tarkastuslautakuntaan Marita Jätinvuoren, Annika Savela-Kirjosen, Esa Ojasen ja Kirsti Lannermaan, joista puheenjohtajaksi määrättiin Marita Jätinvuori ja varapuheenjohtajaksi Annikka Savela-Kirjonen. Lautakunnan tehtäviä ovat mm. valmistella valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat; arvioida, ovatko valtuuston asettamat toiminnan ja talouden tavoitteet toteutuneet; sekä arvioida tilikauden aikana taloussuunnitelman riittävyyttä.

Puheenjohtajista Mikko Breilin on ollut valtuustokaudella 2013-2017 kuntayhtymän hallituksen jäsen. Timo Lehti on ollut kuntayhtymän hallituksen jäsenenä vuodesta 1997 ja hallituksen varapuheenjohtajana vuodesta 2008. Lisäksi hän on ollut valtuuston jäsenenä vuosina 1989-1996 sekä 2001-2004.


Mikko Breilin                                                            

  

Timo Lehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti